E-Fulfilment of order fulfilment wat is dat eigenlijk?

E-fulfilment betekent makkelijk gezegd de volledige orderverwerking uit uw webshop. Tijdens de orderverwerking houden we rekening met uw wensen zoals de cut-off tijd, dit is de tijd welke u vermeld op uw website, vandaag besteld morgen in huis. Voor al onze webshop fulfilment klanten zijn er mogelijkheden om uw wensen op maat in te passen in ons orderverwerkingssysteem. 

Samengevat is de orderverwerking het volledige logistieke proces vanaf de plaatsing van een order in een webshop tot aan de overhandiging van de bestelling door de bezorger aan de deur. 

Uw webshop fulfilment bij ons in goede handen.

Een persoonlijk aanspreekpunt voor uw webshop is bij ons verzelfsprekend.

Met ons als fulfilment partner voor de gehele fulfilment proces kunt u zich als ondernemer bezig houden met zaken waar u goed in bent, het grootmaken van uw webshop en het uitbouwen van uw onderneming. Wij zorgen ervoor dat in de tussentijd al uw orders verwerkt worden met als resultaat een tevreden eind consument.

Wij houden van korte lijnen en persoonlijk contact. Door nauw samen te werken in het fulfilment proces met u als eigenaar van de webwinkel krijgen wij de juiste feeling bij uw producten. Door onze all-in fulfilmentarieven is er altijd een transparant beeld van de kosten.

Inslag en Opslag

Onze orderverwerking begint met de zogeheten inslag of inbound dat betekent het ontvangen van goederen. Bij binnenkomst worden uw producten gecontroleerd of deze voldoen aan de specificaties en of de aangemelde aantallen overeen komen. Na controle en telling wordt de nieuwe voorraad opgeslagen in ons beveiligde magazijn en wordt de nieuwe voorraad aangemeld in ons fulfilment systeem.

Orderverwerking

Alle bestellingen komen door middel van koppelingen met diverse platforms bij ons binnen. Tevens is het voor u mogelijk om aanvullende of eenmalige orders door te geven aan het magazijn. 

Vanaf nu pakt de magazijnmedewerker de orderverwerking op door de order te gaan picken. Pas als de gehele bestelling compleet is en nogmaals gecontroleerd kan een inpakker de order gereed maken en voorzien van een verzendlabel. 

Verzending

Wij pakken uw bestellingen zorgvuldig in, zodat producten onbeschadigd bij uw klant aankomen door het gebruik van geschikt verpakkingsmateriaal en  opvulmateriaal.

Uw klant wordt zodra de vervoerder het pakket voor het eerst scant door middel van gepersonaliseerde track & trace e-mails op de hoogte gebracht van de verzending.

Desgewenst kunnen wij een gepersonaliseerde pakbon en/of factuur, samples en flyers bij uw bestellingen voegen.

Retouren

Uw klanten kunnen eenvoudig retourneren door middel van een retourlabel of op eigen kosten de retourzending naar ons sturen.

Voor het retour zenden gelden u retour voorwaarde. Dit kan een retour formulier of omruil formulier zijn. 

Bij binnenkomst worden de retour gezonden goederen gecontroleerd of deze voldoen aan uw retourvoorwaarden en maken wij een melding naar u of in uw systeem. 

Koppeling met jou webshop is zeker mogelijk.

Gebruiksvriendelijke, klantvriendelijke en overzichtelijke oplossingen staan centraal bij orders-picken.

Automatische orderverwerking
orders-picken biedt plugins voor diverse populaire webwinkelplatfoms. Met deze gratis en op maat gemaakte webshopkoppelingen kan een groot deel van het orderverwerkingsproces geautomatiseerd worden. Hebben we nog geen koppeling met het platform waar uw webshop op draait, dan is onze software-afdeling zeker in staat om deze binnen spoedig te realiseren.

Wij hechten veel waarde aan het automatiseren en inzichtelijk maken van order proces. 

De voordelen van een koppeling tussen uw webshop en onze online portal:

- het realtime doorgeven van bestellingen
- updaten van artikelinformatie en voorraadbeheer, zowel bij ons als in uw eigen webshop
- statusinformatie over de afhandeling van een order
- een koppeling naar de vervoerders voor het aanmelden van het pakket
- Realtime track & trace gegevens

Ik wil meer informatie of een offerte aanvragen:

Onze contactgegevens

Nijverheidstraat 14-a
2984 AH Ridderkerk
Nederland

010 - 50.11.073
info@orders-picken.nl

PRIVACYVERKLARING

Alle rechten voorbehouden
© 2005 - 2018 Mvn Handelsonderneming