Assemblage van Webshops en Groothandel

Wij bieden u de mogelijkheid om uw producten te laten ompakken of omstickeren. Wij denken graag met u mee. 

Voor iets daadwerkelijk bij je klant bezorgd wordt, gaat het in veel gevallen door heel wat handen heen. Bij het ompakken van goederen gaat het om het opnieuw verpakken van eerder verpakte goederen. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn omdat er een nieuwe gebruiksaanwijzing is, maar het kan ook zijn dat iets wordt omgepakt van een grote verpakking naar bijvoorbeeld een stuks verpakking.

Waarom zou je verder zoeken naar een andere partij als dit ook bij uw E-fulfilment partner kan. Uw goederen worden vrijwel op dezelfde plek aangepast aan uw eisen waarna het direct door kan naar de orderverwerking.

Wij kunnen uw product van en naar iedere gewenste verpakking ompakken en herpakken. Onze medewerkers zijn u graag van dienst, het kan hier gaan om grote of kleine hoeveelheden, food of non-food. Bijna alles is mogelijk en we doen dit met de grootste zorg.

Een aantal mogelijkheden wanneer het gaat om assemblage zijn:

- producten monteren
- een gebruiksaanwijzing / FAQ toevoegen
- het samenvoegen van onderdelen tot een compleet product


Zo sluiten al uw producten aan op een snelle orderverwerking.

Ik wil meer informatie of een offerte aanvragen:

De door u verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt om u informatie over de producten en/of diensten van mvn handelsonderneming te kunnen aanbieden. Hierbij wordt gehandeld in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens. U kunt zich altijd verzetten tegen het verdere gebruik van uw gegevens door te bellen met 010-50.110.73 of een e-mail te sturen naar info@mvnhandelsonderneming.nl 

Onze contactgegevens

Nijverheidstraat 14-a
2984 AH Ridderkerk
Nederland

010 - 50.11.073
info@orders-picken.nl

PRIVACYVERKLARING

Alle rechten voorbehouden
© 2005 - 2018 Mvn Handelsonderneming