Cut-off tijd 22.00 uur

Met cut-off tijd wordt het uiterste bestelmoment bedoeld waarop de order de volgende dag nog wordt verzonden. Dit wordt ook wel next day shipping genoemd.

Cut-off tijd E-fulfilment

Consumenten, maar ook steeds meer B2B klanten, willen steeds kortere levertijden en cut-off tijd. Het steeds later op de avond bestellen door consumenten zorgt voor het verruime van het uiterste bestelmoment voor de klant en het leveren van de order de volgende dag. 

In onze contactmomenten met onze klanten kregen wij steeds meer te horen dat een latere cut-off tijd een positief effect had op de omzet en concurrentiepositie. De cut-off tijd van 22.00 uur is voor zowel leveringen naar Nederland als België. 

 

Cut-off tijd heel belangrijk maar maatwerk nog belangrijker.

Er zijn ook onderzoeken die laten zien dat tijdvakleveringen steeds vaker de voorkeur heeft van de consument. Ook hier spelen wij in op de behoefte van de klant. Het kan hier gaan op een levering op locatie of levering op een bepaalde dag of in een bepaald tijdvak. Ook deze wensen kunnen wij voor de klant vervullen.

Ten eerste wilt de consument gemak. De consument wilt niet een dagdeel thuisblijven voor een pakketje. Stel je voor dat een consument iets op maandag bestelt en alleen woensdagochtend tussen 9 en 11 uur thuis is. Heeft de consument dan iets aan next-day shipping of zelfs same-day shipping? Nee. De consument wil het pakketje in dat tijdvak bezorgd hebben. En mocht de consument dan om onvoorziene omstandigheden toch niet thuis zijn, wil hij het pakketje wel bij een afhaalpunt ophalen.

Ik wil meer informatie of een offerte aanvragen:

Versturen

PRIVACYVERKLARING

Alle rechten voorbehouden
© 2005 - 2018 Mvn Handelsonderneming