Webshop fulfilment specialist

dat zijn wij!

Geen fulfiment opdracht is voor ons te gek!

Wie zijn wij?
Wij zijn orders picken een onderdeel van Mvn Handelsonderneming. Wij zijn het fulfilment bedrijf met persoonlijke aandacht voor jou als klant. Wij zijn ooit zelf gestart als webwinkel en liepen tegen allemaal praktische problemen aan. Zo wilde wij als “kleine” webwinkel dat de consument nog laat kon bestellen en de volgende dag geleverd zou krijgen. Zo kregen wij al snel een Postnl Pakketpunt in huis. Hiermee konden wij de webshops uit de buurt mee laten profiteren van onze late pick up. Vervolgens zijn wij ons gaan specialiseren in fulfilment en dat is ook onze core business.

Waarom onze fulfilment oplossing.

Ons personeelsbeleid!

Niet alleen is ons bedrijf een familie bedrijf. De mensen die bij ons werken voelen zich ook één grote familie. Het menselijk aspect binnen onze organisatie is heel belangrijk.

Opleiding:

Wij zijn een door de SBB “Erkend leerbedrijf” wij leiden mensen op en proberen iedereen een toekomst te bieden binnen onze organisatie. Door de SBB certificeren worden wij periodiek gecontroleerd op onze vakkennis en zodoende mogen wij voor bepaalde opleidingen ook examens afnemen bij ons op de locatie.

Onze contactgegevens

Nijverheidstraat 14-a
2984 AH Ridderkerk
Nederland

010 - 50.11.073
info@orders-picken.nl

PRIVACYVERKLARING

Alle rechten voorbehouden
© 2005 - 2018 Mvn Handelsonderneming