Packaging van webshop producten.

Verpakken doen we snel eenvoudig en professioneel.

Wil je jou magazine of hygiëne producten sealen. Heb je producten in het buitenland gekocht en moet het verzien worden van een beschrijving in een andere taal. Wij zorgen dat het kan!

De extra kracht van branded packaging voor jou webwinkel.

Ik hoor je denken "het gaat toch alleen om de inhoud van het pakket?  De verzenddoos is eigenlijk alleen toch maar functioneel". Natuurlijk is de verzenddoos functioneel, maar stel dat jij met jou webshop het verschil kan aanbrengen door een branded packaging. Het komt als een kadotje bij jou klant en het brengt net even dat extra. Wij kunnen het zo voor je inpakken. 

Packaging is eigenlijk het mooi verpakken van uw artikelen. Zo kunnen wij ook meerdere artikelen samen voegen tot een grote verpakking. U heeft een mooi product laten produceren en je wilt er doormiddel van verpakking een persoonlijke tint aan geven. Of je komt als kleding winkel tot de conclusie dat een geboortepakket in een leuke verpakking veel beter verkoopt dan alle producten los. Wij maken deze pakketten helemaal voor u op maat!

De identiteit van jou webwinkel bepaal je packing

Als webshop eigenaar besteed je veel tijd en aandacht aan het uiten van je merk of product. Je hebt een huisstijl en dit komt terug op je website, briefpapier en social media kanalen. Is het dan niet vreem dat jou producten in een blanco verzenddoos anoniem verzonden worden? Je identiteit komt ineens niet meer overeen met je huisstijl of hetgeen je uit wilt stralen. Zonde een gemiste kans. Jou verpakking / packaging kun je gemakkelijk en betaalbaar aan laten sluiten bij jou identiteit. 

Anonieme packaging tegen branded packaging, je ziet direct het verschil. 

Ik wil meer informatie of een offerte aanvragen:

PRIVACYVERKLARING

Alle rechten voorbehouden
© 2005 - 2018 Mvn Handelsonderneming